Bonus: Inför Omloop!

Fredag morgon betyder bonus och vi släpper härmed vårt sjunde bonusavsnitt exklusivt för våra Patrons. Känns otroligt kul att kunna fortsätta att erbjuda bonusar till er som stöttar. Fokus i veckans bonus ligger på öppningshelgen i Belgien.

Vi sitter på golvet i studion med våra nya mickar och spelar in bonus! Det är som alltid när det är bonus, mer avslappnat och väldigt skön stämning. Vi pratar om vår nya logga som vi släppt i veckan och lite spännande nyheter vi har på gång. Vi får också möjlighet att grotta ner oss i helgens tävlingar och vi pratar favoriter på herr- & damsidan. Vi svarar också på en fråga om tips på bra styrlindor och sen senaste nytt om våra senaste cykelbyggen. Hoppas ni gillar veckans bonus.

Här hittar ni veckans bonusavsnitt.

Få tillgång till alla våra bonusavsnitt idag och bli en Patreon för Cykelwebbenpodden

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. Som patron får du:

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

Kommentera