174: Svenska mästare, Amerika-succé och Touren närmar sig

Svenska mästerskapen i Linköping samtidigt som Jimmy Röön har kört som en galning genom Amerika. Anna van der Breggen gör comeback 2025 och så närmar sig Touren.

I Linköping har det tävlats när svenska mästerskapen i landsväg 2024 har gått av stapeln. Massor av nya svenska mästare. I senior blev det Lisa Nordén och Jakob Söderqvist som stod överst på pallen, båda tidigare gäster i podden. På linjet segrade Mika Söderström respektive Jacob Eriksson i ett år framöver får köra i svenska mästartröjan.

Vi pratar också om Jimmy Rönns seger i RAAM som är en helt osannolik bedrift. Sen gör Anna van der Breggen comeback 2025 i proffsklungan samtidigt som vi laddar för fullt inför Tour de France som drar igång om en knapp vecka.

I veckans prylsvep blir det alu-hojar från Specialized och en ny innehoj från Zwift.

Lyssna på avsnitt 174 om svenska mästerskapen i landsvägscykling, Jimmy Rönns äventyr i Amerika och Anna van der Breggens comeback.

Lika som bär? Eller vad säger ni?

Arnaud de Lie vinner belgiska mästerskapen

Comeback för van der Breggen

Stora ord från vinnaren av Race Across America – Jimmy Rönn

Ny innehoj från Zwift

Du borde lyssna på våra bonusavsnitt!

Om du tycket att ett avsnitt varannan vecka är för lite och du vill ha mer cykelsnack så kan vi tipsa om våra bonusavsnitt. Vi släpper dem två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden! Vilken grej va!?

Vad skiljer bonusavsnitten mot de vanliga?

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt ska du bli Patron!

Bli Patron idag!

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

Glöm inte följa oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera