Annonsering & kontakt

Annonsera i podden

Har du ett företag, en produkt, ett event eller något annat som du tror är intressant för våra lyssnare och läsare? Hör av dig, så hittar vi på något som passar både er och oss.

Vi är öppna för klassisk annonsering både i podden och här på webben, men också för samarbeten i andra former. Vi spånar gärna fram något som passar just er. Cykelwebbenpodden har nästan 20 000 lyssningar i månaden och nära 400 000 lyssningar totalt. Vi har hög trovärdighet hos våra trogna lyssnare som är aktiva, köpstarka, gillar att cykla, röra på sig och vara utomhus.

Har du ett företag, en produkt, ett event eller något annat som du tror är intressant för våra lyssnare och läsare? Hör av dig så spånar vi tillsammans fram något som passar både er och oss. Det viktigaste för oss är att ni som annonsör blir nöjda.

Vi är öppna för klassisk annonsering både i podden och även här på webben, men också för samarbeten i andra former. Vi har t ex gjort ett specialavsnitt i samarbete med Wahoo Nordics & RLVNT Distribution AB om Wahoo Kickr Bike som du kan lyssna på här.

Låter det bra? Mejla oss!

Kontakta oss

Bland det roligaste med att podda är att komma i kontakt med dig som lyssnar! Har du frågor, funderinga, förslag eller tips på något vi borde ta upp i podden så tveka inte på att höra av dig!

Vi finns på mail, men det går också bra att skriva till oss i någon av våra sociala kanaler.

Maila oss

info@cykelwebben.se
niclas@cykelwebben.se
daniel@cykelwebben.se

Följ oss