Om oss &
om podden

Om podden

Sedan hösten 2017 har vi, Daniel Rytz och Niclas Haslum, spelat in och släppt poddavsnitt varannan vecka. Vi snackar om det mesta som har med cykel att göra; Proffsvärlden, Cykelsverige, tävling, event, kläder och inte minst prylar och träning. Ibland har vi gäster i studion och har bland annat gjort specialavsnitt med Lisa Nordén, Emil Lindgren och Mattias Reck. Vi försöker få till en bra mix mellan olika ämnen och discipliner och har återkommande segment med prylnyheter och lyssnarfrågor. 

 

Om oss

Daniel Rytz

Jag har alltid älskat att cykla och sedan början av 00-talet även i tävlingssammanhang. Gjort några säsonger i elitklassen på landsväg men på senare år tävlar jag mest när andan faller på och när formen infinner sig.

Har tidigare varit skribent och redaktör för Cykeltidningen Kadens och sedemera Bicycling och har genom åren testat över 100 cyklar och högvis med prylar!

Niclas Haslum

PHOTO-2016-07-21-21-10-51

Hittade cyklingen 2012 efter att ha spelat fotboll större delen av livet. Började både cykla själv men också följa cykelsporten slaviskt. Tävlar väldigt sällan men är en småbarnsfar som älskar att ta mig ut och köra slut på mig själv när livspusslet tillåter.

Blir mycket cykel då jag till vardags jobbar som marknadschef för Canyon Bicycles i Sverige.