175: Mest Touren, damernas Giro och en spännande nyhet

Fullt fokus på Tour de France som Niclas hävdar har haft den roligaste inledningen på många år. Roligt också att Linus Larsson levererar i Belgien. Damernas Giro är igång där Kopecky ska slipa formen inför OS. Och så släpper vi en spännande nyhet!

Vi ska inte ropa hej för tidigt men visst känns det som att de svenska framgångarna kommer allt mer regelbundet? Nu senast tog svenska juniorlinjemästaren Linus Larsson en fin seger när han vann 3 etappen på 59:e upplagan av Sint Martinusprijs Kontich. Kul och grattis! Vi pratar om norske André Dreges tragiska bortgång och damernas start på årets Giro som precis drog igång i Brescia.

Sen blir det massor om Touren, såklart! Är det roligaste upplagan på länge? Hör om Cavendishs historiska 35:e etappseger, när Girmay skriver historia, om Batman, Bardet och AK-gänget. Och om det spännande nyheten vi släpper mitt från ingenstans!

I prylsvepet blir det nya Madone, Batman-brillor som går att köpa för dyra pengar, nya däck från Continental och Cavendishs jakt på aerodynamiska fördelar.

Svenska framgångar – Linus Larsson tar fin seger i Belgien

Så fruktansvärt tragiskt

Massor av glädjetårar på årets Tour de France

Mayhem på grusetappen i Touren

Trek Madone Gen 8

Gronewegen som Batman!

Du borde lyssna på våra bonusavsnitt!

Om du tycket att ett avsnitt varannan vecka är för lite och du vill ha mer cykelsnack så kan vi tipsa om våra bonusavsnitt. Vi släpper dem två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden! Vilken grej va!?

Vad skiljer bonusavsnitten mot de vanliga?

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt ska du bli Patron!

Bli Patron idag!

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

Glöm inte följa oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera