141: Mest Sanremo faktiskt

Årets första monument är avklarat och Mathieu van der Poel vinner efter att ha gått solo från toppen av Poggio. Vi gläds också åt Hjalmar Klyvers fina seger på Rhodos.

Mange från Bravur Watches är med i studion när vi pratar om Milano-Sanremo som är det första av cykelsportens fem monument. Tidigare har det varit spurtarnas chans till framgång men med en vilt attackerande Tadej Pogacar är den tiden förbi, iaf för nu. Mathieu van der Poel vinner årets upplaga efter att ha tajmat formen perfekt och skickat på en rökare uppför Poggio som ingen av de andra favoriterna hade något att sätta emot.

Vi pratar också om damernas Trofeo Alfredo Binda samtidigt som vi får anledning att glädjas åt en fin svensk framgång när Hjalmar Klyver vinner en av etapperna på Tour of Rhodes. Härligt med svenska framgångar!

Trevlig lyssning.

Lyssna på avsnitt 141 med massa snack om Milano-Sanremo och Hjalmar Klyvers fina UCI-seger.

Grabbarna grus i en liten soffa efter målgång. Ganna – van der Poel – van Aert.

Ganna, van der Poel och van Aert i en soffa.

Shirin van Anrooij vinner Trofeo Alfredo Binda. Hennes första seger på landsväg.

Hjalmar Klyver vinner en etapp på Tour of Rhodes. En riktigt fin UCI-seger!

Nya gravel-skor från Specialized.

Är du sugen på mer cykelsnack?

Om du tycket att ett avsnitt varannan vecka är för lite och du vill ha mer cykelsnack så kan vi tipsa om våra bonusavsnitt. Vi släpper dem två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden! Vilken grej va!?

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera