167: Sanremo, Alfredo Binda, Altea och turbulenta val

Årets första monument är avklarat och det blev den snabbast upplagan av Milano – Sanremo någonsin. Och det blev en spurtare som tog hem det på Via Roma.

Det blev spurtaren Jasper Philipsen som med god hjälp av fjolårsvinnaren och lagkamraten Mathieu van der Poel segrade i årets första monument. Även damerna har tävlat i Italien när Trofeo Alfredo Binda har körts. Även där segrade en spurtare när Elisa Balsamo tog Lidl-Treks fjärde raka seger i tävlingen när hon spurtslog världsmästarinnan Lotte Kopecky.

I prylsvepet blir det högt och lågt. Häng med här. Världens snabbaste cykel, fula och förbjudna hjälmar, vårt favoritbudgetsportmärke, nya skor för G och watt-pedaler från Look.

Lyssna på avsnitt 167 av Cykelwebbenpodden om Milano-Sanremo, Alfredo Binda, Putin och Decathlon

Balsamo vinner Alfredo Binda

Världens snabbast cykel – Aerfast

Decathlon rebrandar och nytt kit till Decathlon AG2R La mondiale

Paul Lapeira med dubbelseger i nytt kitt

Se där – En ny Giant TCR

Nya skor för Geraint Thomas

Du borde lyssna på våra bonusavsnitt!

Om du tycket att ett avsnitt varannan vecka är för lite och du vill ha mer cykelsnack så kan vi tipsa om våra bonusavsnitt. Vi släpper dem två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden! Vilken grej va!?

Vad skiljer bonusavsnitten mot de vanliga?

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt ska du bli Patron!

Bli Patron idag!

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

Glöm inte följa oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera