168: Flandern, Baskien och cykelpriserna (som inte är ett aprilskämt)

Flandern Runt är julafton för många av oss som följer cykelsporten nära och ingen lär blivit besviken efter helgen race. Vi laddar också upp inför Paris-Roubaix nästa helg samtidigt som vi hade hoppats att cykelpriserna varit ett dåligt aprilskämt.

Vi snackar såklart om helgens höjdpunkt och konstaterar att herrarnas var imponerande men tråkigt. Solosegrar i all ära men visst är det roligare med spänning hela vägen in till mål? Damernas var också imponerande men också spännande där Lidl-Trek satte taktiken (till skillnad från i herrloppet) och drog det längsta strået tack vare Elisa Longho Borghini.

Förutom lite uppsnack inför Paris-Roubaix och Baskien runt bjuder vi även på ett kort prylsvep med dyra skor från Quoc och sen har Daniel svårt att släppa detta med vad cyklar kostar numera.

Lyssna på avsnitt 168 om Flandern Runt, Baskien Runt, Paris-Roubaix och helt makalöst höga priser på cyklar.

King of Pater, King of De Ronde

A Lidl-Trek masterclass!

coloQuick tar tillbaka rekordet uppför Coll de Rates

Quoc M3 Air – Gs nya favvosko

Du borde lyssna på våra bonusavsnitt!

Om du tycket att ett avsnitt varannan vecka är för lite och du vill ha mer cykelsnack så kan vi tipsa om våra bonusavsnitt. Vi släpper dem två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden! Vilken grej va!?

Vad skiljer bonusavsnitten mot de vanliga?

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt ska du bli Patron!

Bli Patron idag!

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

Glöm inte följa oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera