90: Ett matigt prylsvep, Flandern runt och Taktikskolan gör bejublad comeback

Cykelwebbens stenhårda Coronaprotokoll innebär att veckans avsnitt spelas in på distans. Vi pratar Flandern Runt och alla tävlingar som körts inför. Daniel bjuder på ett riktigt matigt prylsvep och så gör taktikskolan comeback.

Ibland blir det inte som en har tänkt sig och sent på söndagskvällen fick vi styra om planerna och istället för att ses i studion så blev det poddinspelning på distans. Men det gick rätt bra det med när vi pratade om vårens stora höjdpunkt nu när Paris-Roubaix är inställt, nämligen Flandern Runt. Vi bjuder också på nyheter från damklungan samtidigt som vi analyserar Adam Yates roll i INEOS. Daniel kör ett prylsvep som på den gamla goda tiden och appropå den gamla goda tiden så gör taktiskolan comeback där vi analyserar en sekvens från Flandern Runt.

Hoppas ni gillar veckans avsnitt!

Vill du lyssna på våra bonusavsnitt?

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

VECKANS AVSNITT

skylten till världsmästaren

customram från enve

Garmins nya effektmätarpedaler. Möt garmin rally

två cx-stjärnor i samma lag. nya plantur-pura-stallet.

Kommentera