91: Sram Rival AXS, svenska cykeltävlingar och Tom Pidcock

Amerikanska jätten SRAM släpper nytt och trådlöst samtidigt som Daniels boycrush visar storform. Och så har det börjats tävla i Sverige igen. Allt detta och lite till i veckans avsnitt.

Det tävlas både på hemmaplan och på kontinenten. I Sverige har det körts premiärer på både MTB och landsväg och nere på kontinenten har de lämnat gatstensklassikerna bakom sig och tar nu sikte på Ardennerklassikerna. Både Brabantse Pijl och Amstel Gold Race har körts och vi snackar om allt ni behöver veta. I prylsvepet blir det trådlöst från SRAM och så har det kommit ett spännande paket till redaktionen med nya effektmätarpedaler från Garmin som heter Rally. Det blir också lite annat smått och gått i prylsvepet, bland annat lite nytt från våra vänner på Bontrager & Trek. Förutom allt detta svarar vi självklart på lyssnarfrågor och pratar om massa annat.

Vill du lyssna på våra bonusavsnitt?

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

VECKANS AVSNITT

avsnitt 91 presenteras i samarbete med Tooorch

Tooorch är en svensk webbutik som säljer allt från hjälmar däck och slangar till verktyg och cykelväskor. Lagret finns i Sverige vilket innebär galet snabba leveranser! Just nu erbjuder Tooorch er lyssnare 10 % på HELA deras sortimentet om du anger koden cykelwebbenpodden i kassan. Ta en titt i Tooorchs webshop och klicka hem dig något du behöver! Stort tack till Tooorch!

Bernt johansson vinner os 1976

det går hett till i spurterna i turkiet

nytt trådlöst från sram

Vi testar nya garmin rally. en pedalbaserad dubbelsidig effektmätare.

bontrager släpper nya hjul – Aeolus RSL

Kommentera