92: Girot, Rwanda och massagepistoler

Giro d’Italia står för dörren och vi snackar upp kampen om den rosa tröjan. I en annan del av världen körs Tour of Rwanda som Daniel spanar lite extra på. Det blir också test av massagepistoler från Hyperice och massa lyssnarfrågor.

Trots pandemin tävlas det på ordentligt och vi snackar om de stora endagarsklassikerna La Fleche Wallone och Liège-Bastogne-Liège och de stora snackisarna därifrån. Vi pratar också om etapploppet Romandiet Runt där Geraint Thomas bjöd på en konstig vurpa (se längre ned!). Samtidigt har Daniel ett öga på betydligt mindre Tour of Rwanda som också körs nu. Sen drar också den 104:e upplagan av Giro d’Italia igång till helgen och vi snackar lite om bansträckningen, spurtarna och vilka som är favoriter till slutsegern.

I prylsvepet blir det nytt från Cervelo samtidigt som vi snackar återhämtning för vi har under våren testat massagepistoler från Hyperice. Funkar massagepistoler och är det värt att investera? Hör vad vi tänker i frågorna i veckans prylsvep. Om du är sugen på en massagepistol eller för den delen någon annan produkt i Hyperice Nordics sortiment så erbjuder de just nu 15 % på hela sortimentet om du anger cykelwebbenpodden i kassan.

Vi avslutar avsnitt 92 med att svara på massa lyssnarfrågor innan Niclas delar med sig av en pinsam grej. Det vill du inte missa.

Får du inte nog av Cykelwebbenpodden. Vill du även lyssna på våra fantastiska bonusavsnitt?

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

VECKANS AVSNITT

NEJ! Dan martin vurpar i sista kurvan på Liège-Bastogne-Liège.

Geraint thomas vurpar på Romandiet runt.

Primoz roglic syntes på en ny cervelo r5.

cadel evans vinner en legendarisk etapp på girot 2010.

Vi har testat massagepistolen hypervolt från hyperice.

Just nu erbjuder Hyperice Nordic våra lyssnare 15 % fram t o m 31 maj om du anger koden cykelwebbenpodden. Rabatten gäller på HELA sortimentet på www.hypericenordic.com.

Kommentera