Special: Vi cyklar grus i Dalsland

Vi har spenderat en helg i Sveriges sjötätaste landskap och cyklat gravel. God mat, trevliga människor och fina, kuperade grusvägar när vi har cyklat grus i Dalsland.

Avsnittet är ett betalt samarbete med Turistrådet Västsverige

Det här med att det är så fint att cykla så fort man kommer utanför Stockholm har ju blivit lite av ett stående skämt i podden. Så när det damp ner en inbjudan från Turistrådet Västsverige om att komma och upptäcka vad Dalsland har att bjuda när det handlar om gruscykling och allt kring det, så var vi inte sena att tacka ja! Häng med oss på en gravel-helg i Sveriges sjötätaste landskap och träffa några av människorna som jobbar hårt på att göra det till en fantastisk destination för cykling!

Är du intresserad av att cykla gravel i Dalsland. På RUTTWEBBEN som Daniel kallar den, hittar ni alla förslag på rundor ni kan ta. Och massa annan matnyttig information.

I september körs SM i gravel i Dalsland med start och mål i Bengtsfors. I avsnittet tar vi ett snack med Markus Porath, pressansvarig på SM. Håll utkik på våra sociala medier framöver för tävling av startplatser.

Lyssna på vårt specialavsnitt när vi upplever människorna, maten, stämningen och grusvägarna i Dalsland

Villa Weidling som drivs av Lotta ligger i Fengersfors

I Fengersfors ligger även restaurangerna Not Quite och Brukets Godaste

God fika och häftigt boende i Upperud 9:9

Boende och en magisk restaurang – hej Ragnerud!

Kommentera