Cykelwebbenpodden avsnitt 44 – Svenska Mästerskap, Uppsnack inför Tour de France, massor av nya cyklar och lite annat.

Sommaren är här och svenska mästerskapen är förbi. Vi snackar väl och länge om tävlingarna från Båstad 2019. Vi blickar också fram mot årets absolut största cykeltävling, Tour de France som drar igång på lördag. Niclas har koll på bansträckningen och favoriterna och allt därimellan medan Daniel har koll på alla nya hojar som släpps lagom till La Grand Depart. Sen blir det lösa bakväxlar, tubtejp, mellanmjölksträning och massa annat. Hoppas ni gillar det ni hör i avsnitt 44.

Till dig som är en regelbunden lyssnare av Cykelwebbenpodden: Spana gärna in vår Patreon-sida där vi skriver om hur vi vill utveckla Cykelwebbenpodden och om om hur just du kan bidra till en ännu bättre podd! Du som lyssnare har möjlighet att stötta podden ekonomiskt och ge oss möjligheten att förverkliga några av våra storslagna planer. Det är inga stora summor utan det rör sig om några kronor varje avsnitt. Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Länkar och annat finns som vanligt i inlägget. Daniel kan du följa på Instagram här och Niclas finns på Twitter här under namnet @cyclingnico.

Världens genom tiderna bästa kommentator! (enligt Niclas)

This year or never!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

5ème du @criteriumdudauphine !! En route pour @letourdefrance avec ma team!! ??? @equipegroupamafdj @oakleybike @lapierrebikes @girocycling

Ett inlägg delat av Pinot Thibaut (@thibaut.pinot)  

Cannondales gravelbike Topstone

Willier Zero SLR

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Everything starts from Zero. Discover now the new Zero SLR -> po.st/ZeroSLR #lovemywilier #zerocompromises #roadcycling

Ett inlägg delat av Wilier Triestina (@wiliertriestina)

Sören Kragh Andersen sitter med i en utbrytning när Terpstra och Sagan spelar allan ballan. (Dansken hävdade senare att Terpstra hade spottat på honom för han inte hjälpte till med dragjobbet)

Lachlan Morton vinner en tävling som är över 2000 km tvärs genom Storbritannien!

 

Kommentera