74: Uppsnack inför Tour de France, nationsmästerskap & lyssnarfrågor, ordlista och prylsvep

Tour de France drar igång till helgen och vi berättar om allt du behöver veta inför starten i Nice. Det har också kört nationsmästerskap runt om i Europa och vi ger dig de bästa tävlingarna om du missat dem. I prylsvepet har Daniel testat en ny hardtail från Canyon. Förutom allt detta blir det som vanligt ordlistan, prylsvep och massa annat.

Det ser ut att bli en Tour till slut och vi går igenom det mesta du behöver veta för att kunna följa tävlingen med god behållning. Favoriterna, etapperna, lagen, spurtarna, bansträckningen, strategierna osv, mm, etc. Det har också korats ett gäng nya nationsmästare och vi avhandlar de mest intressanta och Daniel har som vanligt en spaning som är rolig för alla som varit med sedan Dackefejden. Vi snackar sedan vidare om nya Canyon Exceed i prylsvepet som Daniel har testat den senaste tiden. I ordlistan drar vi igenom ett gäng nya ord och uttryck i ordlistan där fokus denna vecka ligger på engelska uttryck. Utöver det har vi återigen med några lyssnarfrågor som vi försöker besvara så bra vi kan. I “vad-vi-inte-kunnat-släppa” bjuds det på lite saker som är bra att tänka på vid gruppcykling, missa inte dem.

Hoppas ni gillar veckans avsnitt!

Få tillgång till Cykelwebbenpoddens bonusavsnitt

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

VECKANS AVSNITT

Pippo Pozzatos mästartröja

Ineos grenadiers nya kit

Visa det här inlägget på Instagram

26.08.20⁣ •⁣ @ineos_grenadier

Ett inlägg delat av Team INEOS (@teamineos)

CAnyons delade och vibrationsdämpande sadelstolpe

Finns för både landsväg och mtb och du hittar den här.

Kommentera