75: Toursnack, tourprylar, lyssnarfrågor och en kinesisk effektmätare

Nio etapper är avverkade på touren och vi summerar, spekulerar och bjuder på några prylspaningar. Sen har Daniel testat en kinesisk effektmätare och så svarar vi på lyssnarfrågor.

Touren rullar (än så länge`?) på och igår måndag var det första vilodagen. Nio etapper är köra och vi har bjudits på både härlig och hårt racing. Primoz Roglic har den gula ledartröjan och hans Jumbo-Visma har hittills dominerat tävlingen och däribland har hans lagkamrat Wout van Aert vunnit två etapper. Vi spekulerar i fortsättningen. Vilka ser bra ut, vem kommer vinna och massa annat. Sen blir det ett prylsvep med stort tourfokus där vi snackar kanttrådsdäck och slang, aerostrumpor, fula hjälmar och tunga cyklar. Sedan har Shimano släppt nya värstingskor som ser otroligt snygga ut! Daniel testar en kinesisk billig effektmätare och så svarar vi på många lyssnarfrågor om allt från Lance Armstrong till vilka komponenter du först ska byta ut.

Få tillgång till Cykelwebbenpoddens bonusavsnitt

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

VECKANS AVSNITT

Sensa släpper ny cykel. Påminner den om någon?

Läs mer och se cykeln på http://www.sensabikes.se/sv/.

Vi pratar kantvindskörning. Här bjuder eurosport på en bra förklaring.

Marc Hirschi med höga aerostrumpor

nya shimano s-phyre rc902

Ser sjukt feta ut!

Tanwall. Niclas kommer inom kort testa Continentals nya gp5000 med ljus däcksida.

Kommentera