69: #minvätternrundan, nya everestingrekord, lyssnarfrågor och ordlistan

#minvätternrundan har körts i helgen där Daniel har tagit sig runt en annan sjö. Poddens favorit Lachlan Morton har slagit världsrekord i en gren vi blir allt tröttare på. Succésegmentet ordlistan är också tillbaka igen med ett gäng nya ord.

Daniel har kört Mälaren runt med Skoda Cycling Team. Slog de Rudolph Lewis tid från OS 1912? Lyssna så får du veta. En av poddens hipsterfavoriter Lachlan Morton har varit i farten igen och i denna gren har vi den senaste tiden fått se två godkända världsrekord. Förhoppningsvis slipper vi dock snacka om den här grenen länge till eftersom det ser allt ljusare ut när det kommer till eventuella tävlingar i höst. UCI har släppt ett uppdaterat tävlingsprogram och starten i augusti får det att vattnas i munnen på oss båda. Prylsvepet täcker in både billiga och prisvärda cyklar och high end superdyra lyxgrejer. I veckans ordlista betar vi av ord som “uppdrag” och “hammaren” innan vi svara på lyssnarfrågor. Podden avslutas sedan med två solskenshistorier från trafiken som ni inte får missa!

Stötta Cykelwebbenpodden

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

VECKANS AVSNITT

#minvätternrundan

Allebike släpper nya märket MB31

S-Works vent – ny sko från specialized, likaså ny sadel

Uppdrag! Ett spurttåg!

Kommentera