70: Ordlistan fortsätter, #Boomwatch är tillbaka och lite nytt från branschens jättar

Podden firar än en gång jämnt och då passar #boomwatch på att göra comeback. Vi snackar också om några nya släpp från branschens jättar och sen fortsätter vi beta av ord från det ack så populära segmentet ordlistan. Här är avsnitt nummer sjuttio av Cykelwebbenpodden.

Det har sagts förr men vi säger det igen; kan vi få lite riktiga cykeltävlingar så vi slipper snacka Everesting och allt vad det innebär. Visst, hatten av för Lachlan Morton men nu vill vi se riktig racing. Vi snackar soppa, #boomwatch och framtiden för det slovenska underbarnet Tadej Pogacar som precis vunnit slovenska tempomästerskapen. Sen blir det nya cykelsläpp i veckans prylsvep, Daniel hinner också få gåshud innan vi går igenom nya ord i ordlistan. Vi har fått in många bra och roliga lyssnarfrågor som vi betar oss igenom där vi bland annat snackar om vad som inte är okej att dyka upp i på en klubbträning till varför vi föredrar pumpen före patronen. Hoppas ni gillar veckans avsnitt!

Stötta Cykelwebbenpodden

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

VECKANS AVSNITT

Daniel bränna!

Nibali visar ett fint exempel på sticky bottle

Francisco huertas och hans polare. typiska cykelfans?

Specialized släpper ny epic

trek släpper också nytt! Emonda!

#boomwatch

Kwiatkowski kör sig helt slut som hjälpryttare

Kommentera