Bonus: Spurtspecial

Veckans bonusavsnitt är en spurtspecial där vi spinner vidare på förra veckans diskussion om uppdrag och spurttåg. Vi pratar om olika typer av uppdrag, vilka som är de bästa spurtarna just nu och sen pratar vi med Mattias Reck som bjuder på spurtträningstips.

De stora klungspurterna är ofta fascinerande att titta på. Vissa lag försöker sig på ett klassiskt uppdrag med 7-8 man som jobbar för deras spurtare medan andra lag väljer att deras spurtare ska klara sig själv eller kanske bara med en cyklist som hjälp. Dessa olika typer av uppdrag pratar vi om i veckans bonus. Vi pratar också om vilka som är de bästa spurtarna just nu i klungan. Sen snackar vi om det här med spurtträning. Hur många av oss motionärer kör specifik spurtträning? Är det nödvändigt? Vad ska en köra för typ av träning? Det finns ingen bättre lämpad att svara på dessa frågor än proffstränaren Mattias Reck som genom åren har tränat några av de allra bästa spurtarna i världen. Vi ringer upp Mattias som bjuder på ett gäng bra träningstips.

Här, på plattformen Patreon kan du lyssna på veckans bonusavsnitt.

Bli Patron till Cykelwebbenpodden och få tillgång till alla våra bonusavsnitt idag.

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper exklusivt via prenumerationstjänsten Patreon

Väljer du att bli patron idag har du tillgång till ALLA bonusavsnitt vi släppt tidigare som du hittar här:

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

Kommentera