Bonus: Babylycka och distansblock

Vi utövar återigen social distansering när Niclas poddar från en garderob och Daniel från studion och vi bjuder på ett bonusavsnitt om babylycka, distansblock, om det blir någon Tour de France, om du behöver raka benen i Coronatider och lite annat.

Niclas har fått tillökning i familjen och avslöjar exklusivt för alla patrons vad lilltjejen ska heta. Samtidigt har Daniel passat på att köra ett distansblock och frågan är om det finns någon som tränar lika mycket för tillfället? Vi bygger upp veckans bonus kring ett gäng lyssnarfrågor vi fått in och snackar kring när Tour de France kan tänkas köras och hur säsongen väl kommer se ut när och om den drar igång. Vi snackar också om styrketräning för cyklister och om det är viktigt att raka benen i Coronakrisen.

Här, på plattformen Patreon kan du lyssna på veckans bonusavsnitt.

Bli Patron till Cykelwebbenpodden och få tillgång till alla våra bonusavsnitt idag.

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till bonusmaterial som vi släpper exklusivt via prenumerationstjänsten Patreon

Väljer du att bli patron idag har du tillgång till ALLA bonusavsnitt vi släppt tidigare som du hittar här:

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

Kommentera