64. Bakom kulisserna hos POC

Vi letar oss ut från Cykelwebbenpoddenstudion och slår oss ner i en soffa på POCs huvudkontor, det svenska företaget som gjort sig ett namn i cykelvärlden. Med oss har vi Magnus Gustafsson som leder det team som ritar och utvecklar företagets hjälmar och brillor.

Mange bjuder på spännande och intressanta inblickar i det arbetet, vi försöker få honom att skvallra lite om proffsen och så blir det (som alltid) lite stickspår om gravelskjortor, souliga australiensare och ett helt gäng lyssnarfrågor.

Stötta Cykelwebbenpodden

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

Veckans avsnitt

Niclas testar den täckta versionen av Ventral-hjälmen

Ryder Hesjedal körde POCs brillor när han vann Girot 2012.

Ryder Hesjedal i POC-brillor under Girot 2012.

Den första filmen Lachlan Morton och brorsan Gus gjorde, här har ni legendariska “Thereabouts”.

Dokumentären om legendariska Team CSC

Daniel tipsar om dokumentären “American Crit” om tävlingscenen i USA

1 reaktion på ”64. Bakom kulisserna hos POC”

  1. Pingback: Julklappstips för cyklister med flera fina erbjudanden.

Kommentera