Bonus #6: Våra 10 favoritintervaller

Cykelwebbenpoddens absolut favoriter när det kommer till intervallpass på cykeln.

Från ett ölcafé på Södermalm i Stockholm kommer här vårt sjätte bonusavsnitt. Vi testar lite ny utrustning samtidigt som vi snackar om våra allra bästa intervallpass. Några riktiga klassiker och några nya trendiga intervaller. Vi lovar att det finns något för alla i veckans bonusavsnitt som är exklusivt för våra Patrons.

Riktigt spännande att testa att podda från något annat ställe än från studion. Vi är så otroligt glada att vi, tack vare våra Patrons, haft möjlighet att införskaffa lite ny utrustning och nu kan vara mer mobila. Ikväll fick vi prata om våra absoluta favoritpass när det kommer till intervallträning. Förhoppningsvis kommer ni få lite inspiration till nya pass som bidrar till att ni kommer i fin form inför säsongen 2020. Hoppas ni gillar vad ni hör och ett stort tack till alla er Patrons.

Här hittar ni veckans bonusavsnitt.

Stötta Cykelwebbenpodden

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. Som patron får du:

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

Kommentera