Bonus: Cykeltröja på trainern?

Vi pratar om inställda tävlingar pga Coronaviruset. Niclas har varit ute och swingat vitt & brett på Twitter och så svarar vi på ett gäng lyssnarfrågor. Här har ni veckans bonusavsnitt av Cykelwebbenpodden.

Lite senare än vanligt kommer här veckans bonusavsnitt. Det är ofrånkomligt att prata om situationen Sverige, Europa och stora delar av världen lever i med Coronaviruset ständigt närvarande, men vi hoppas att vi ändå i dessa allvarliga tider kan få er att tänka på annat och bjuda på lite skratt. Besked om inställda tävlingar duggar tätt nu och vi törs knappt spekulera i när vi återigen får se proffsen tävla. Och hur blir det med Vätternrundan? Vi spekulerar. Niclas har varit ute och vevat på Twitter med två frågor som verkligen berör och engagerar. Sen tar vi oss an ett gäng lyssnarfrågor där vi bjuder på flera bok- & filmtips. Och sen blir det också massa hjulsnack efter en lyssnarfråga från en av våra trognaste Patrons.

Här, på plattformen Patreon kan du lyssna på veckans bonusavsnitt.

Få tillgång till alla våra bonusavsnitt idag och bli en Patron till Cykelwebbenpodden

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till bonusmaterial som vi släpper exklusivt via Patreon

Väljer du att bli patron idag har du tillgång till ALLA bonusavsnitt vi släppt tidigare som du hittar här:

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

Kommentera