63: Nytt segment med Eddy Merckx och BMC-test

Eddy Merckx är en legend. Hör om hans karriär. Vi har också testat en BMC URS.

Vi hoppas kunna bjuda på lite skratt och ett break i vardagen i dessa märkliga tider med Coronaviruset som härjar runt om i världen. Vårt 63 avsnitt innehåller ett nytt segment, massa lyssnarfrågor och ett massivt prylsvep.

Tävlingarna lyser med sin frånvaro och förra gången Milano-San Remo inte kördes denna helg var 1945. Helt galet. Vi snackar lite om Paris-Nice som var den senaste tävlingen proffsen körde innan alla tävlingar började ställas in. Vi pratar också om vad proffsen har för sig nu när de sitter i karantän. Vi introducerar ett nytt segement i podden som vi hoppas att ni ska gilla när “legenden” gör debut. Först ut är Eddy Merckx. Sen blir det ett massivt prylsvep med ett cykeltest när Daniel har testat en BMC URS innan vi svarar på massa lyssnarfrågor.

Stötta Cykelwebbenpodden

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

Veckans avsnitt

Eddy Merckx Team SC Lotto Domo

Nya brillor från Sweet protection

The future of indoor cycling!

Eddy Merckx slår timmvärldsrekordet i Mexico 1972

Kommentera