Bonus: Kom igång med landsvägscyklingen på våren

Trots att det bara är mars verkar våren vara här. Är det för tidigt att plocka fram racern? Det råder delade meningar om det men vi ger dig tipsen du behöver mot kylan, gruset och om säkerheten om svaret på frågan är JA.

I grund och botten är det ändå landsvägscyklingen som ligger oss närmast om hjärtat. Därför börjar vi bli riktigt taggade på att dra fram racern nu när våren är på ingång och solen skiner. Vi ger sex stycken bra tips som gör övergången till landsvägscyklingen lite enklare. Sen svarar vi såklart på ett gäng lyssnarfrågor om allt från vilka cyklar vi har till hur du ska tänka kring träningen nu när tävlingarna du har tränat för blir inställda.

Här, på plattformen Patreon kan du lyssna på veckans bonusavsnitt.

Bli Patron till Cykelwebbenpodden och få tillgång till alla våra bonusavsnitt idag.

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till bonusmaterial som vi släpper exklusivt via prenumerationstjänsten Patreon

Väljer du att bli patron idag har du tillgång till ALLA bonusavsnitt vi släppt tidigare som du hittar här:

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

Kommentera