173: Jakob i rosa, Kraschfest i Dauphine och pinsamt av SD Worx

Jakob Söderqvist tar rosa ledartröjan i Baby Giro. I Dauphiné vurpas det ordentligt samtidigt som SD Worx gör bort sig rejält. Och så blir det Sverigescenen och Unbound Gravel.

Det börjar nästan bli tjatigt men återigen får vi glädja oss åt fina framgångar för Jakob Söderqvist i Lidl-Treks utvecklingslag. Denna gång vinner han prologen på U23ornas Giro d’Italia. Ett fantastiskt resultat.

I avsnitt 173 pratar vi också om Stockholm 4-dagars där Daniel gästspelade på en jätte-gammal cykel. Vi pratar också om proffsklungan där herrarna är och kör Criterium du Dauphiné medan damerna tävlar i både Katalonien och Storbritannien.

Unbound Gravel, den absolut största graveltävlingen har körts och en före detta gäst i podden stod som segrare på herrsidan. Det blir också snack om de senaste pryltrenderna från gravelscenen.

Lyssna på avsnitt 173 om Jakob Söderqvists seger i Giro NextGen, om vurpan i Criterium du Dauphiné, om SD Worx och Unbound Gravel

Jakob Söderqvist i rosa

Den stora vurpan i Frankrike

SD Worx gör bort sig totalt

Chase Warks sjuka Unbound-hoj

Jan Willem van Schip håller på!

Fulcrum SHARQ

Du borde lyssna på våra bonusavsnitt!

Om du tycket att ett avsnitt varannan vecka är för lite och du vill ha mer cykelsnack så kan vi tipsa om våra bonusavsnitt. Vi släpper dem två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden! Vilken grej va!?

Vad skiljer bonusavsnitten mot de vanliga?

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt ska du bli Patron!

Bli Patron idag!

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

Glöm inte följa oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera