115: Test av Kickr Rollr, Milano-Sanremo och ett nytt svenskt proffs

Wahoo-kickr-rollrl-gravel-proffs-och-milano-sanremo

Är dropper posten här för att stanna nu efter Matej Mohoričs seger på Milano – Sanremo? Vi har också fått ett nytt svenskt proffs samtidigt som Emilia Fahlin är tillbaka och tävlar. Och så har vi testat Wahoo Rollr. Allt detta och mycket mer i veckans avsnitt.

I avsnitt 115 av Cykelwebbenpodden får ni träffa Sveriges senaste cykelproffs. Vi berättar också om ett roligt event som Vätternrundan, Wahoo och Stadium haft där vi fick vara med på ett hörn. I den stora cykelvärlden har Paris-Nice, Tirreno-Adriatico, Milano-Sanremo och Trofeo Alfredo Binda körts och vi går självklart igenom de stora snackisarna. I veckans prylsvep får ni veta allt om Wahoo Rollr som vi har testat.

Ett glädjeämne är att Emilia Fahlin är tillbaka och tävlar igen! En annan som är igång är Lachlan Morton som precis nått gränsen mellan Polen och Ukraina efter att ha cyklat från Munchen i Tyskland för att samla in pengar till behövande med anledning av kriget i Ukraina.

Dropper posts på landsväg, nytt svenskt gravelproffs och test av Kickr Rollr – här är veckans avsnitt.

Jonas Vingegaard glömmer saker!

Specialized x Fjällräven

Mohorič bombar på utför. Med en dropper post!

Lachlan Morton cyklar från Munchen till Ukrainas gräns.

Avsnitt 115 presenteras i samarbete med B3 Consulting

Dit ert företag ska vända er om ni behöver hjälp med digitala lösningar såsom hemsidor, molnlösningar, appar eller it säkerhet. B3 är också arbetsplatsen för dig som gillar träning och samtidigt besitter grym it-kompetens. Sök till B3 idag!

Veckan avsnitt presenteras också i samarbete med Bikester

Näthandlaren där du hittar allt från cyklar, till hjälmar, kläder, verktyg och däck. I Sickla i Stockholm har de också en stor och fräsch butik för dig som vill klämma och känna. Spana in graveldäcket Pirellli Cinturato som Daniel tipsar om i veckans avsnitt.

Är du sugen på mer cykel?

Tycker du ett avsnitt varannan vecka är för lite? Vill du ha mer cykelsnack? Då kan vi tipsa om våra bonusavsnitt som vi släpper två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden.

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera