Special: Wahoo Kickr Bike – Unboxing och test

Allt om nya Wahoo Kickr Bike

En regnig tisdag i maj fick vi möjligheten till att klämma, känna, unboxa, sätta upp och framförallt testa Wahoo Kickr Bike. Det är en “smart” inneträningscykel med inbyggd effektmätare som du enkelt kopplar upp mot alla olika virtuella träningsplattformar. Möjligheterna till justeringar och inställningar är många och cykeln är otroligt tyst. Är det här framtiden?

På uppdrag av och i samarbete med Wahoo Nordics & RLVNT Distribution AB, som representerar Wahoo i Norden, så fick vi möjligheten till att både unboxa och testa Wahoo Kickr Bike. Resultatet blev ett specialavsnitt som du hittar längre ned i detta inlägg. Där berättar vi om våra intryck när det handlar om att packa upp, bygga ihop, ställa in och sedan cykla och tävla på Kickr Bike. Vi drar också cykelns specifikationer och kommer med lite inspel på vad som kan vara bra och tänka på vid montering men också fördelarna med att han en så här modern inneträningscykel.

Vi hårdtestade också cykeln genom att köra ett kortare Zwiftrace där Daniel presterade riktigt bra och tog en fin tredjeplats efter en långspurt. Vill du hör hur det lät när Niclas dels kommenterade men också intervjuade Daniel under loppet finns ett hopklippt sammandrag av detta här i vårt senaste bonusavsnitt som du får tillgång till om du blir Patron och stöttar podden. Då får du även tillgång till alla tidigare bonusavsnitt vi släppt. Läs mer om hur du blir Patron här.

Lyssna på specialavsnittet om Wahoo Kickr Bike

Om Cykelwebbenpodden

Cykelwebbenpodden är Sveriges största podcast om cykel och görs av oss, Niclas Haslum och Daniel Rytz. Vi har kört podden sedan hösten 2017 och har släppt nästan 70 ordinarie avsnitt, ett gäng specialavsnitt och ett tiotal bonusavsnitt. Vi pratar om det mesta kring cykelsporten, allt från innecykling och Zwift till landsväg och gravelracing. Vi nördar gärna ner oss i prylar, träning och försöker ofta ha med spännande gäster. Nya avsnitt släpps varannan tisdag och podden hittar du där du hittar dina favoritpoddar eller här.

Följ podden på sociala medier där vi heter @cykelwebben och finns på Instagram, Facebook och Twitter. Vill du komma i kontakt med oss hittar du kontaktuppgifter här.

Kommentera