Bonus: Cykelkepsar och Zwift LIVE

Vi har testat Wahoos nya Kickr Bike och Daniel lyckades till och med köra ett kort Zwiftrace med Niclas som kommentator bredvid. Vi snackar också cykelkepsar som visat sig var en het potatis. Vad gäller? När är det okej? Och så lite annat smått och gott som vi inte kunde hålla oss från att snacka om.

Om du funderat kring att bli Patron så är det ett gyllene tillfälle nu. Daniel hävdar nämligen så här i efterhand att det här är vårt allra bästa avsnitt. Någonsin! Alla ordinarie- & bonusavsnitt inräknade! Stora ord. Vi har varit på Hart54 i centrala Stockholm och testat Wahoos nya, smarta inneträningscykel Kickr Bike. Daniel hann med att köra ett kortare Zwiftrace medan Niclas passade på att dra fram mikrofonen för liveintervju och kommentering av loppet. Vi bjuder självklart på ett hopklipp av detta som redan är en legendarisk sekvens i poddens historia. Sen pratar vi också om modet kring cykelkepsar och alla frågor som kom upp efter vårt senaste avsnitt. Nu reder vi ut ALLT! Och sen som vanligt lite annat, som om Niclas nya familjesituation och varför Daniel cyklar runt i baggyshorts.

Här, på plattformen Patreon kan du lyssna på veckans bonusavsnitt.

Bli Patron till Cykelwebbenpodden och få tillgång till alla våra bonusavsnitt idag.

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till bonusmaterial som vi släpper exklusivt via prenumerationstjänsten Patreon

Väljer du att bli patron idag har du tillgång till ALLA bonusavsnitt vi släppt tidigare som du hittar här:

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

Kommentera