Bonus: Cykelstrumpor och styrlindor

I veckans bonusavsnitt snackar vi om hur ett avsnitt av Cykelwebbenpodden blir till. Från ett tomt manus till ett färdigklippt avsnitt och allt där i mellan. Sen pratar vi om vad som gäller när det kommer till cykelstrumpor. Färg, längd och vad som är big no-no! Sen lite om olika typer av strylindor.

“En gång är ingen gång, två gånger en gong-gong”, som Daniel säger i inledningen av veckans bonusavsnitt.

Vi lyckades klämma in en date på lunchen och hann med att spela in ytterligare ett bonusavsnitt. En lyssnare hörde av sig i veckan och frågade lite hur ett avsnitt av podden blir till och vi är såklart inte sena med att svara på det. Sen följer vi upp förra veckans succé-segment om cykelkepsar med att prata cykelstrumpor. Vi pratar #sockdoping, längd på strumpor, färg på strumpor och sen de två sakerna som enligt oss är absolut förbjudet! Sen har Niclas problem med tomatsåsen efter den senaste tidens händelser, Daniel fortsätter att cykla MTB, och så har vi fått en fråga om vad olika styrlindor har för inverkan på känslan för din cykel. Det reder vi såklart ut. Hoppas ni gillar veckans bonus!

Här, på plattformen Patreon kan du lyssna på veckans bonusavsnitt.

Bli Patron till Cykelwebbenpodden och få tillgång till alla våra bonusavsnitt idag.

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper exklusivt via prenumerationstjänsten Patreon

Väljer du att bli patron idag har du tillgång till ALLA bonusavsnitt vi släppt tidigare som du hittar här:

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

Kommentera