68: Bradley Wiggins, nybörjarfrågor och mer ordlista

Efter en otroligt tight omröstning stod det klart att Sir Bradley Wiggins är cyklisten vi pratar om som veckans legend. Sen fortsätter vi med ordlistan och går igenom flera ord som är bra att ha koll på. Vi svarar också på lyssnarfrågor men har extra fokus på nybörjarfrågor och hoppas vi rätar ut lite frågetecken för er som är nya inom sporten.

Ny vecka och nytt avsnitt av podden, nummer 68 i ordningen. Daniel har ont i revbenen efter en tur i skogen men får inte belasta sjukvården medan Niclas träning rullar på. Snart ska de cykla ihop! Greg LeMond fick en ny chans efter förlusten mot Big Mig men förlorade igen och Sir Bradley Wiggins är veckans legend. Vi har även fått in massor av lyssnarfrågor och lägger stort fokus på nybörjarfrågor. Vi fortsätter succésegmentet ordlistan och går igenom massa användbara ord. Förutom allt detta blir det Everesting, #klevaresting och ett prylsvep med bland annat nyheter från Cannondale och legendariska Zipp.

Stötta Cykelwebbenpodden

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

VECKANS AVSNITT

lite random bilder på veckans legend Bradley wiggins.

Visa det här inlägget på Instagram

Friday

Ett inlägg delat av Sir Wiggo (@bradwiggins)

abloc-gänget med en galen utmaning. #klevaresting

Cannondale släpper ny topstone carbon lefty!

Kantvind och vingar. ni måste kolla det här klippet!

ännu ett kantvindsklipp ni måste se. spana in bob jungels förningar!

zipp släpper nya 303

Kommentera