54: Vätternrundan blir längre(!!!), Daniel testar smarta rullar och massa annat.

Daniel har blåljugit för lyssnarna, Niclas har nytt toppjobb och Daniel sitter i rättssalen… Ja, ungefär så. Fast vi pratar också cykel i veckans avsnitt där vi avhandlar Vätternrundans nya bansträckning, att ansökan till Skoda Cycling Team 2020 är öppen, att CX-cirkusen rullar vidare och att fler tar steget från proffscykling till att köra gravel. Sen har Daniel testat smarta rullar från Elite och vi snackar lite andra spännande prylnyheter, bland annat en elcykel från Cannondale. Sen blir det som vanligt lyssnarfrågor och lite annat smått och gått.

Även denna veckas avsnitt sponsras av Verge Sverige. Ni vet, cykelklädesmärket som drivs av bröderna Dahl som gör cykelkläder för klubbar, kompisgäng och familjen. Inga minimums, de har ett crash replacementprogram, kort leveranstid (bara 3 veckor!) och ni kan till och med få hjälp med deisgnen. Inget att vänta på utan gå in på deras FB-sida och börja spåna på nästa kitt nu!

Tycker du Cykelwebbenpodden är världens bäst podd? Det tycker i alla fall vi men vi vill faktiskt bli ännu bättre och därför behöver vi din hjälp!

Genom att stötta podden ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att den blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har kring Cykelwebbenpodden . Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som drygt 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Tänk på det. Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Länkar och annat finns som vanligt här nedan. Daniel kan du följa på Instagram här och Niclas finns på Twitter här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här.

Verge sponsrar även veckans avsnitt av Cykelwebbenpodden

Ansökan till Skoda Cycling Team har öppnat

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Vi är redo, är du? Ansök nu! Länk i bio??

Ett inlägg delat av Skoda Cycling Team Sweden (@skodacyclingteam)

Tyvärr ingen final i år heller för Nathalie Eklund i Zwift Academy. Men nästa år, då jävlar!

EM i cykelkross har gått av stapeln i Italien. Holländska segrare i både herr- & damklassen.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

HOLY SHITTT! I AM THE NEW EUROPEAN CHAMP!?????? #IDREAM

Ett inlägg delat av Yara Kastelijn (@yarakastelijn)  

Daniel har testat smarta rullar från Elite

Cannondale släpper elcykel – Supersix Evo Neo

Arkea-Samsic med Bouhanni, Quintana och Barguil kör Canyon 2020

 

Kommentera