Cykelwebbenpodden avsnitt 25 – VM, Emilia Fahlin, Remco, Skor och massa annat

Cykelwebbenpodden avsnitt 25

Vi släpper nytt, det sista innan det efterlängtade ettårsjubileum. Eftersom vi har haft landsvägs-VM i Innsbruck så blir det självklart massor av snack kring det. Vi grottar också ned oss i problematiken kring att en tidigare dopingavstängd vinner VM. Daniel bjuder också på ett skotungt prylsvep samtidigt som Lars Boom levererar i veckans #boomwatch. Förutom allt detta så blir det självklart massor av annat snack kring cykelsporten. Hoppas ni gillar det!

Och om ni nu gillar det vi gör så ta gärna en titt på vår Patreon-sida och läs om hur just du kan bidra till en ännu bättre Cykelwebbenpodd! Du som lyssnare har möjlighet att stötta podden ekonomiskt och ge oss möjligheten att förverkliga några av våra storslagna planer. Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag!

Länkar och annat finns som vanligt här nedanför. Daniel kan du följa på Instagram här och Niclas finns på Twitter här under namnet @cyclingnico.

Här nedan finner ni veckans avsnitt och under har ni som vanligt länkar till det vi snackat om:

Daniel gör succé på Twitter

Ian Stannard vinner Het Nieuwsblad 2015

 

#sarapentontakeover

 

 


Glöm inte rösta på årets postcyklist!

Klicka in på scf. se och rösta på årets postcyklist här.

Åretspostcyklist_webb-788x480Cervelo släpper nytt

Här är nya Aeroracern S5 som Team Sunweb kommer köra på nästa år.

Visa det här inlägget på Instagram

When you’re this fast, you need never look back. The all-new S5 has arrived. #NeverLookBack #S5 #Sseries #SurvivalOfTheFastest

Ett inlägg delat av Cervelo Cycles (@cervelocycles)

Kommentera