55: (Vinter)Träningsspecial med Mattias Reck i studion

Funderar du på hur du ska lägga upp vinterträningen? Då ska du lyssna på senaste avsnittet av Cykelwebbenpodden där vi har proffstränaren Mattias Reck i studion. Mattias är till vardags tränare för herrarna & damerna i Trek Segafredo, tränare för Skara cykelgymnasium samt jobbar för både Maurten och Guided Heroes. Ni hör, den perfekt gästen när det ska pratas vinterträning, träningsupplägg och intervaller.

Mattias gör comeback som gäst i studion när vi äntligen levererar den utlovade vinterträningsspecialen. Det finns så mycket att prata om och Mattias berättar om vilket upplägg som är bra, om vilka intervaller som ska köras och om vinterdistans får tumme upp eller tumme ner. Det blir också snack om de senaste rönen inom träning, om styrketräning är något du bör köra och hur du blir en bättre spurtare! Ni hör ju, det finns något för alla i vårt senaste avsnitt.

Ett stort tack också till alla er som skickade in frågor. Vi försökte anpassa avsnittet så mycket som möjligt efter frågorna vi fick in och även svara på så många som möjligt. Tyvärr räckte inte tiden till så alla frågor hann vi inte svara på. Däremot, när vi bandat klart det ordinarie avsnittet drog vi igång utrustningen igen och körde lite mer avslappnat surr när vi svarade på resterande frågor. Detta bonusmaterial finns nu att lyssna på för alla er som är Patrons. Vill du också bli Patreon, klicka här. Vi har länge velat ge er något extra för ert fantastiska stöd och detta känns som en kul grej, hoppas ni gillar det.

Tycker du Cykelwebbenpodden är världens bästa podd? Det tycker vi med, men vi vill faktiskt bli ännu bättre och därför behöver vi din hjälp!

Genom att stötta podden ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att den blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har kring Cykelwebbenpodden. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Tänk på det. Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Länkar och annat finns som vanligt här nedan. Daniel kan du följa på Instagram här och tro det eller ej men nu kan du även följa Niclas på Instagram här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här.

Mathieu van der Poels första varv i Koksijde är galet!

Daniel har testat en Topstone och den utlovade recensionen kommer i nästa avsnitt

 

1 reaktion på ”55: (Vinter)Träningsspecial med Mattias Reck i studion”

  1. Pingback: Mattias Reck - träningstips med proffstränaren samlat på ett ställe | Cykelwebbenpodden

Kommentera