Exklusivt bonusavsnitt – #55.089

Trots ett väldigt lång avsnitt senast med Mattias Reck i studion hann vi inte svara på alla lyssnarfrågor vi fick in av er. Så när vi bandat ordinarie avsnitt drog vi igång mickarna igen och spelade in lite bonusmaterial. Det gör att vi för första gången i Cykelwebbenpoddens historia nu släppt ett exklusivt bonusavsnitt endast tillgängligt för alla er som är Patrons.

Som alla lyssnare av podden med största sannolikhet hört så har vi sedan dryg ett år tillbaka gett er lyssnare chansen att stötta podden ekonomiskt via Patreon. Detta för att vi dels ska kunna täcka de kostnader vi har, men också för att ge oss utrymme att utveckla podden och göra den ännu bättre. Sedan vi startade med Patron har vi haft många lyssnare som signat upp utan att egentligen få någonting tillbaka mer än våran uppskattning och sitt namn nämnt i podden. Därför känns det väldigt kul att äntligen kunna ger er Patrons något extra!

Bonusavsnitt exklusivt för Patrons är något vi tänkt fortsätta laborera med och hoppas hitta ett format som både vi och ni är nöjda med framöver. Som vi tidigare sagt kommer Cykelwebbenpodden alltid att vara gratis att lyssna på och så kommer det förbli även i fortsättningen. Men vi hoppas att bonusavsnitt, utöver de vanliga avsnitten, är ett incitament för fler av er lyssnare att ge Cykelwebbenpodden ekonomisk stöttning. Vill du också stötta podden och ta del av våra bonusavsnitt så klicka på knappen nedan!

Become a Patron!

Vårt 55 avsnitt med proffstränaren Mattias Reck där vi pratar vinterträning hittar du här.

1 reaktion på ”Exklusivt bonusavsnitt – #55.089”

  1. Pingback: Mattias Reck - träningstips med proffstränaren samlat på ett ställe

Kommentera