Nytt, exklusivt och dyrt från Silca

Som ni vet så har cykelwebben tidigare skrivit om Silcas exklusiva å svindyra golvpump under rubriken “Pumparnas Pump?” och det verkar som de hittat sin grej med exklusiva och högkvalitativa produkter.

Screen Shot 2015-08-17 at 09.44.06

Deras senaste produkt är något så fiffigt som ett insex/torxset. Det låter ju inte så avancerat men alla som har mekat med cyklar, på det ena eller andra sättet, proffs som amatör vet ju att undermåliga verktyg är något som både kan få katastrofala följder. Både mekaniskt och mentalt med både runddragna skruvar och ett förhöjt blodtryck som följd.

Kitet innehåller åtta insexnycklar, sex torxbits, två stjärnbits, två skruvmejselbits och en magnetisk adapter för att få ihop alla funktioner. Detta är naturligtvis förpackat i ett exklusivt etui av bokträ.

Tanken bakom verktygskitet , för det finns en tanke såklart, är att du betalar mer och gråter en gång när du betalar istället för att gråta om och om igen när du står där och har runddragit din viktiga insexskruv på din kolfiberstinna dyrgrip.

Om det är något för dig vet vi inte men för $125 kommer du i alla fall att få marknadens mest exklusiva verktygskit.

http://silca.cc/

 

Kommentera