Bonusavsnitt med Sara Penton

Veckans bonusavsnitt är en intervju med vår svenska proffscyklist Sara Penton. När hennes lag Team Virtu lade ned efter denna säsong stod Sara utan kontrakt och det var länge osäkert om det skulle bli någon fortsättning på cykelkarriären. Men i sista stund dök brittiska Drops Cycling Team upp och erbjöd ett kontrakt för 2020 som Sara tackade ja till. 

Igår torsdag tog vi oss till Sickla i Stockholm och hälsade på hemma hos Sara Penton som var i full färd med att packa väskan inför ett kommande träningsläger i Spanien. Med ett nytt kontrakt med Drops Cycling Team för 2020 är det dags att komma igång med träningen ordentligt. Vi satt ned kring Saras matbord och pratade om hösten som gått, om hur Drops kom in i bilden, om hur hon ser på säsongen som kommer men också om det problematiska med lönerna inom damcyklingen. För att kunna fortsätta satsa behöver Sara ekonomiskt stöd och vi hoppas alla hjälper till med en liten slant. Vill du göra det så läs mer här hur du går tillväga på www.sponsor.me/sarapenton.

Denna intervju är ett bonusavsnitt och är endast tillgängligt att lyssna på för våra patrons som stöttar podden. Vill du också ta del av våra bonusavsnitt så läser du nedan hur du går tillväga.

Vi önskar Sara Penton ett stort lycka till för 2020 och hoppas det ska bli ett riktigt fint år. Vi tar också med oss många kloka tankar och insikter som Sara bjuder på under intervjun och tänker att Sara Penton är en av de bättre förebilderna vi har inom Cykelsverige idag.

Länk till veckans bonusavsnitt hittar du här.

Stötta Cykelwebbenpodden

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till bonusmaterial som vi släpper exklusivt via Patreon

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

2 reaktioner på ”Bonusavsnitt med Sara Penton”

  1. Pingback: Bonus: med Fredrik Kessiakoff som gäst | Cykelwebben

  2. Pingback: 103: Paris-Roubaix, Cykel-VM och timvärldsrekord

Kommentera