Bonus: med Fredrik Kessiakoff

Veckans bonusavsnitt för våra Patrons är inspelat med Fredrik Kessiakoff som gäst i poddstudion. Eftersom ordinarie avsnitt blev väldigt långt så valde vi att ta lyssnarfrågorna i bonusavsnittet. Det blir t ex Fredriks favoritintervaller samtidigt som han avslöjar vad han hade för FTP när han var som bäst.

Fredrik, tidigare både mountainbike och landsvägsproffs, och numera förbundskapten för vårt mountainbikelandslag är med oss i veckans bonus och svarar på era frågor. Det blir som ovan nämnt snacka om intervaller som Fredrik brukade köra, vilka watt som trycktes och vilket pass som fick honom i form. Det blir också lite snack om hur han tänkt jobba i nya rollen som förbundskapten för mtb-landslaget. Och sen ett gäng andra frågor också!

Veckans bonusavsnitt hittar du här på vår Patreonsida.

Stötta Cykelwebbenpodden

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. Som patron får du:

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

Kommentera