Bonusavsnitt med julklappstips för cyklister och lite annat

Vi fortsätter på den inslagna vägen och erbjuder våra patrons något extra. Återigen bjuder vi på ett bonusavsnitt exklusivt för våra vänner som stöttar Cykelwebbenpodden ekonomiskt. Vi berättar hela historien bakom #boomwatch och går igen Lars Booms karriär. Vi bjuder också på julklappstips för cyklister, Niclas berättar vad han ser fram emot mest 2020 och så pratar vi om klassindelningen vi har i svensk tävlingscykel.

Egentligen vill vi inte avslöja för mycket av vad som sägs i bonusavsnittet eftersom vi håller det lite exklusivt för våra patrons. Men, vi kan avslöja att det blir ett gäng julklappstips för oss cyklister. Allt från hur du håller dig varm om händer och fötter till de bästa knepen för att hålla cykeln ren. Sen är det också alltid kul att höra när Daniel har fel, vilket han har i bonusavsnittet. Ni som lyssnar kommer förstå.

Ni som lyssnar för gärna komma med feedback, åsikter och tips på hur vi kan utveckla konceptet kring bonusavsnitt eftersom vi än så länge prövar oss fram. Vill du också få tillgång till bonusavsnittet så läs mer under avsnittet Stötta Cykelwebbenpodden nedan.

Länk till veckans bonusavsnitt som finns på vår Patreon-sida hittar du här.

Stötta Cykelwebbenpodden

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till bonusmaterial som vi släpper exklusivt via Patreon

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

1 reaktion på ”Bonusavsnitt med julklappstips för cyklister och lite annat”

  1. Pingback: Bonus: med Fredrik Kessiakoff som gäst | Cykelwebben

Kommentera