Julklappstips för cyklister med fina erbjudanden från Cykelwebbenpoddens vänner!

Behöver du tips på julklappar till en cyklist? Då har vi flera julklappstips som passar alla plånböcker och alla typer av cyklister. Och inte nog med det, vi bjuder också på fina erbjudanden på alla julklappstips!

I vårt senaste avsnitt (som du hittar här om du inte redan lyssnat) av Cykelwebbenpodden hade vi ett längre segment där vi bjöd på julklappstips för cyklister eftersom julen snart är här. Vi vet att det var många bra tips på en gång och likaså massor av fina erbjudanden och rabattkoder så därför samlar vi alla julklappstips och erbjudanden här nedan. Vi vet att många lyssnare redan har nappat och skaffat sig en julklapp till antingen sig själv eller någon nära så passa på du också.

Så här har ni dem, Cykelwebbenpoddens julklappslista 2020.

Först ut bland julklapparna är ett par stickade varma vattentäta cykelhandskar från GripGrab, perfekta för svenskt höst- & vinterväder. Daniel testar just nu skoöverdragen i samma material och han är supernöjd hittills. Anger du koden GRIPGRAB20 i kassan får du 20 % på ett par Waterproof knitted Thermal Glove. Ett kanonköp! OBS, koden gäller endast 15-20 december så skynda och fynda.

Foto av Martin Paldan | GripGrab

Hos våra vänner på POC Sports (som ni kan höra mer om i avsnitt 64 när vi gick bakom kulisserna hos POC) hittar vi hjälmen Ventral Tempus Spin. En täckt hjälm perfekt för vinterträning som används av proffsen i EF Pro Cycling. Anger du koden POCCWP20 i kassan får du inte bara 20 % på hjälmen utan på HELA vinterkollektionen som du hittar här (där hjälmen ingår). Ett köp per person, gäller till slutet av året och max 1000 Euro. Känner ni igen den söta modellen på bilden nedan i hotpants?

”Safety doesn´t have to be boring.” Eller ugly för den delen. Hos förra avsnittets sponsor Bookman hämtar vi nästa julklappstips. Bookman är ett svenskt företag som gör lampor och reflexer för cyklister, löpare och fotgängare. Vi rekommenderar deras snygga, smarta och smidiga Block Light Front (men såklart även finns med rött ljus som baklampa) som du enkelt drar fram ur bakfickan när det börjar skymma och du vill synas bättre i trafiken. Supersmidig att ha med sig på våren eller hösten när det hinner mörkna på vägen hem. En lampa kan rädda liv! 25 % på hela sortimentet gäller på bookman.se om du anger koden Cykelwebbenpodden i kassan.

Hos Gustav på The Race Day som figurerat i podden flera gånger finns flera grymma hudvårdsprodukter för cyklister. Vi är båda flitiga användare av flera av produkterna och vi rekommenderar framförallt Chamoise Balm, dvs rumpkrämen. Jätteskön att ha på längre pass och går enkelt bort i tvätten. Med koden JUL2020 får du 20 % rabatt på HELA sortimentet när du checkar ut.

Våra vänner på La Chemise (som även är klubben vi cyklar för) har bytt lokal (här kan du läsa om deras nya butik) och återfinns nu på Mäster Samuelsgatan. Bröderna som driver La Chemise är även de som har hand om Verge Sport i Sverige. Hos Verge fixar du cykelkläder till klubben, kompisgänget eller varför inte ett customkitt till dig själv?  Kika förbi nya butiken så kommer du hitta massor av fina och härliga julklappar. Vi tipsar också om att just nu erbjuder de 20 % på ALLA deras Aeroclub-brillor om ni skriver in koden Cykelwebben20Spana in alla glasögon här.

Det sista julklappstipset hämtar vi från Kings & Queens, det lilla klädföretaget från hjärtat av Dalarna. De säljer både träningskläder och casualkläder med målet att alla som har på sig grejerna ska känna sig som en King eller Queen. Det vill man ju! Vi diggar deras aerostrumpor som vi rekommenderar som julklapp. De finns också i flera färger så du kan matcha med kläder och cykel! Och även här så bjuds det på en riktigt trevlig rabattkod. Cykelwebbenpodden ger dig 15 % på allt i shopen. En kanondeal även här!

Hoppas ni hittar någon julklapp som passar er eller till någon ni tycker om.

God jul från oss och glöm inte att lyssna på podden!

1 reaktion på ”Julklappstips för cyklister med fina erbjudanden från Cykelwebbenpoddens vänner!”

Kommentera