83: Lite cykelcross, lite prylsvep, stor sammanfattning av 2020

2020 lider mot sitt slut och Cykelwebbenpodden summerar året som gått. Med hjälp av er lyssnare utser vi vinnare i en rad olika kategorier och minns samtidigt cykelåret 2020.

Vem är årets hjälpryttare? Och vilken blir årets cykelpryl 2020? Viktiga saker som dessa avhandlas i årets sista avsnitt när vi summerar cykelåret 2020. Vi hinner också med att snacka cykelcross där tävlingarna fortsätter. Vi hinner också med ett kortare prylsvep med stort fokus på svenskägda Bianchi som dels har släppt en ny gravelhoj i kolfiber men också for att Jumbo-Visma auktionerar ut deras Bianchi-teamhojar. Vad vi tycker om nya gravelbiken Binachi Arcadex får du höra i avsnittet!

God fortsättning och got nytt år önskar Cykelwebbenpodden!

Du har väl inte heller missat veckans bonusavsnitt om bröderna Williams och deras team L39ION of LA? Med sponsorer som Rapha, Specialized och Zwift är de det hetaste i cykelvärlden just nu. Avsnittet om bröderna Williams och L39ION of LA hittar du här.

Vill du lyssna på våra bonusavsnitt?

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

VECKANS AVSNITT

Ag2R i nya kläder. snygga cykelkläder tycker vi!

Bianchi släpper en gravelbike i kolfiber. arcadex heter den. vi tycker den ser sådär ut. Vad tycker du?

Missa inte intervjun med fabio jakobsen

Den hittar ni här.

Vill du veta vinnarna när vi summerar cykelåret 2020? Då får du lyssna på veckans avsnitt!

Kommentera