84: Nytt från MTB-världen, att se fram emot 2021 och massor av lyssnarfrågor

I 2021 års första avsnitt pratar vi om et senaste från mountainbikevärlden. Vi klurar också på vad vi ser fram emot mest med det nya året och så svarar vi på massor av spännande lyssnarfrågor.

Nytt år, nya möjligheter. Cykelwebbenpodden är tillbaka med 2021 års första avsnitt där vi pratar om de senaste övergångarna inom mountainbikevärlden. Men även på landsvägssidan har det hänt lite intressanta grejer där bland annat en av de största talangerna inom sporten plötsligt byter lag. Vi snackar också om vad vi ser fram emot under 2021, både personligen men också när det gäller proffsklungan. Även om det blev lite väl pessimistiskt så hittade vi lite ljuspunkter att fokusera på! I veckans prylsvep snackar vi ny hjälm, ny dyr effektmätare men också en stämning som vi kommer följa framöver. Vi har också fått in massor av lyssnarfrågor som vi försöker svara på.

Hoppas ni gillar veckans avsnitt.

Vill du lyssna på våra bonusavsnitt?

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

VECKANS AVSNITT

ag2r på bmc-hojar

Nya hjälm från lazer. sphere är namnet.

lätt och dyr effektmätare från tyska thm

Daniels tips på bra gravelrunda i stockholm

Du hittar den på Daniels Strava.

för Androni giocattoli är det more is more som gäller.

steve chainel vinner franska mästerskapen i cykelcross 2018 med känslorna utanpå!

Kommentera