86: UCI-förbud, VM i Cykelcross och massor av lyssnarfrågor

Världsmästerskapen i cykelcross har körts vid kusten i Belgien och UCI kommer med ett förbud som många reagerar starkt på. Tävlingarna är återigen igång och vi är superpeppade och så svarar vi på massor av lyssnarfrågor.

Det blev total dominans för Nederländerna som plockade hem samtliga guld vid världsmästerskapen i cykelcross på en bana där cyklisterna bitvis var nere i havet och trampade. En annan stor grej som hänt är att UCI har förbjudit aero-tuck-positionen, ni vet när en sitter på överröret utför för att bli så aerodynamisk som möjligt. Det snackar vi såklart om. Det tävlas både i Europa och i Australien och vi nämner allt ni behöver veta. I prylsvepet blir det dyra custom-styren och “brownwall”(?) från Continental innan vi svarar på massa lyssnarfrågor.

Vill du lyssna på våra bonusavsnitt?

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

VECKANS AVSNITT

Fillipo ganna attackerar och trycker sjuka watt!

Luke plapp vinner australiensiska tempomästerskapen med ett customstyre från sync ergonomics

continental goes…. brownwall? Hiss eller diss?

Ef trollar uci

rumpkräm från the race day

Här har ni länken till The Race Day som har en riktigt schysst chamois creme.

Kommentera