77: Massor av tävlingar, massor av svenska mästare och comeback för taktikskolan

Det tävlas för fullt, både på kontinenten men också här hemma i Sverige, där SM har körts i flera olika cykelgrenar. VM har avgjorts i Italien och så gör taktikskolan comeback. Vilken grej!

Det blev tillslut ett landsvägs-SM och det gick av stapeln på Tierps motorbana. Vi snackar såklart om vinnarna, om tv-sändningen och om några namn som sticker ut. Sen har vi blivit uppmärksammade av några lyssnare på att både BMX-SM och Enduro-SM har körts i Märsta respektive Isaberg. Svenska mästare blir omnämnda i podden, det är sen gammalt. Vi pratar också om VM och om alla tävlingar som avlöser varandra på löpande band. I veckans prylsvep blir det 13-delad gravelgrupp och så förklarar vi lite hur vi testar alla effektmätare som landat på redaktionen de senaste veckorna. Sen kan vi såklart inte sluta innan vi snackat om Mathieu van der Poels soloride och EFs nya kitt.

Få tillgång till Cykelwebbenpoddens bonusavsnitt

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

VECKANS AVSNITT

Chloé Dygert vurpar på vm-tempot.

Campagnolo släpper 13-delad gravelgrupp

Canyon släpper nytt. tisdag 6/10 kl 18:00.

EF släpper nytt kitt inför giro d’italia. vad tycker ni?

Kommentera