85: Emilia Fahlin gäst i podden

Vårt mest meriterade proffs i klungan, Emilia Fahlin, proffs i franska FDJ gästar Cykelwebbenpodden och pratar om karriären, träningen, favorittävlingarna och om när karriären kanske tar slut.

Emilia Fahlin har varit proffs sedan 2007(!), samma år som hon tog studenten. Det har blivit några lag under karriären och nu cyklar hon för franska World Tour-laget FDJ Nouvelle Aquitaine Futuroscope. Efter ett konstigt fjolår med både Coronapandemin som ställde in massvis med tävlingar och en oturlig handskada så laddar hon nu för en ny säsong med siktet delvis inställt på OS i Tokyo men också lite andra fina tävlingar.

Hör henne berätta om karriären och hur det kom sig att hon hamnade i franska FDJ, hur hon ser på sin långa karriär, vilka som är tävlingarna hon gärna vill prestera på, vilken träningsfilosofi som gäller och mycket annat.

Vill du lyssna på våra bonusavsnitt?

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

VECKANS AVSNITT

nya skor från specialized. möt s-works ares

remco evenepoel ute på hajk

shimano tar över den neutrala servicen på touren från mavic

emilia fahlin veckans gäst i podden

Kommentera