Cykelwebbenpodden avsnitt 52 – Sara Penton gäst i studion, gravelprylsvep, GRX-text och lite annat.

 

GRATTIS CYKELWEBBENPODDEN SOM FYLLER TVÅ ÅR!!! Sjukt att vi i två år har lyckats hålla podden vid liv, och faktiskt lite mer än så. Lagom till kalaset fick vi ÄNTLIGEN besök av en som varit med och lyssnat sedan podden drog igång, nämligen landslagscyklisten och fd svenska mästarinnan Sara Penton. Superkul att Sara ville joina oss i studion för tvåårskalas (och även Daniels födelsedag) och det blev som vanligt ett rätt långt avsnitt med massor av snack om Tour de France, Taylor Phinney, om Shimanos nya gravelgrupp GRX samt en lång intervju med vår gäst. Sara berättade hur karriären tog fart, om alla steg från skadad fotbollspelare till landslagscyklist, om livet som proffs och om hur planerna ser ut för nästa år. Hoppas ni gillar vad ni hör.

Tycker du Cykelwebbenpodden är bra? Kul! Men vi vill faktiskt bli ännu bättre och därför behöver vi din hjälp! Genom att stötta podden ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att den blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har kring Cykelwebbenpodden . Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som drygt 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Tänk på det. Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Länkar och annat finns som vanligt här nedan. Daniel kan du följa på Instagram här och Niclas finns på Twitter här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här.

Daniel har testat Shimanos nya gravelgrupp GRX

Ett utförligare test kommer framöver så håll koll på vår Instagram.

GRX-gruppen från Shimano utsetts självklart får hårdtestning.

Cykelwebbenpodden fyller två år! Vad passar bättre än att visa några bilder från när vi drog igång den här fantastiska podden.

Vi har haft kul på vägen. Här en bild från vår första studio.

Två år yngre men lika supercoola redan då?

Niclas, Daniel och tvättstället som i begynnelsen var en viktig del av Cykelwebbenpodden.

Sara Penton dök upp på tvåårskalaset och gästade oss äntligen i studion. Att det skulle ta 52 avsnitt!

Tårta när podden fyller två!

1 reaktion på ”Cykelwebbenpodden avsnitt 52 – Sara Penton gäst i studion, gravelprylsvep, GRX-text och lite annat.”

  1. Pingback: 103: Paris-Roubaix, Cykel-VM och timvärldsrekord

Kommentera