Cykelwebbenpodden avsnitt 51 – Zwift-doping, Landsvägs-VM, svenskt VM-Silver, VM-prylar och massor av annat.

Det börjar närma sig tvåårskalas men först kommer här avsnitt nummer 51 i ordningen. Inga gäster i studion den här gången men det verkar inte behövas för det blev åter ett väldigt långt avsnitt. Massor av snack om cykel-VM som har körts i Yorkshire. Vi pratar också om ett VM-silver, VM-prylar och ett hett ämne som är på tapeten allt oftare, nämligen e-doping! Spännande snack. Det blir också ett kärt återseende med en comeback av #boomwatch samtidigt om vi svarar på ett gäng lyssnarfrågor. Hoppas ni gillar vad ni hör.

Tycker du Cykelwebbenpodden är bra? Kul! Men vi vill faktiskt bli ännu bättre och därför behöver vi din hjälp! Genom att stötta podden ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att den blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har kring Cykelwebbenpodden . Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som drygt 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Tänk på det. Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Länkar och annat finns som vanligt här nedan. Daniel kan du följa på Instagram här och Niclas finns på Twitter här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här.

Ryska Gareeva kör fel på damjuniorernas tempo

Svenska Enduroframgångar

Wolfpack och machokultur osv

e-Doping! Cameron Jeffers försvarstal.

Wilma Olausson kör för Team Sunweb nästa år!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Drömmarna om VM-medalj skrotades 200 meter innan mål, men I’ll be back?? Foto: John Scale/bettiniphoto/Sean Rowe

Ett inlägg delat av Wilma Olausson (@wilmaolauson)

Rohan Dennis på en obrandad cykel och tempopinnar från holländska Speedbar

Lazer släpper ny hjälm under VM

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Light and resistant: the Genesis successfully faced all elements in Yorkshire!

Ett inlägg delat av Lazer Sport: Cycling helmets (@lazersport)

Indikator på slitage på dina däck

Kommentera