Cykelwebbenpodden avsnitt 50 – Emil Lindgren i studion! Livet, CykelVasan, Träningen, Prylarna, Tankarna, Balansen!

Podden fyller 50 avsnitt! Hur sjukt är inte det? Tiden flyger fram och nu firar vi jämnt. Och vad passar bättre än att bjuda in mountainbikeikonen Emil Lindgren till studion för ett långt snack om sitt liv som pappa, mtb-proffs, testchaufför åt Shimano, Cykelvasasegrare och massor av annat roligt och intressant. Ett rekordlångt snack om det mesta och förhoppningsvis blir våra mtb-lyssnare lite extra glada när vi nu breddar oss något.

Tycker du Cykelwebbenpodden är bra? Kul! Men vi vill faktiskt bli ännu bättre och därför behöver vi din hjälp! Genom att stötta podden ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att den blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har kring Cykelwebbenpodden . Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som drygt 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Tänk på det. Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Länkar och annat finns som vanligt här nedan. Daniel kan du följa på Instagram här och Niclas finns på Twitter här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här.

Kolla in Trentins gest på upploppet

Daniel lyckades rota fram två bilder från kraschen 2006 som vi pratar om med Emil

Kommentera