Cykelwebbenpodden avsnitt 48 – Lisa Nordén i studion! Vi snackar cykling, triathlon, massor av träning och livet.

Vi får besök av OS-medaljören och regerande svenska linje & tempomästarinnan Lisa Nordén i vårt 48:e avsnitt. Vi pratar om tempo-SM som Lisa vann, om svenska framgångar på mtb och om Vueltan som dragit igång. Sen blir det ett långt snack med Lisa om allt från vem som tränar mest i Sverige, till OS-silvret, om vad som skulle få henne att helt överge triathlon och bli cyklist på heltid, om stundande landsvägs-VM i Yorkshire, om hennes favoritträningspass och massa massa annat. Detta avsnitt får ni inte missa!

Till dig som är en regelbunden lyssnare av Cykelwebbenpodden: Spana gärna in vår Patreon-sida där vi skriver om hur vi vill utveckla Cykelwebbenpodden och om om hur just du kan bidra till en ännu bättre podd! Du som lyssnare har möjlighet att stötta podden ekonomiskt och ge oss möjligheten att förverkliga några av våra storslagna planer. Det är inga stora summor utan det rör sig om några kronor varje avsnitt. Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Länkar och annat finns som vanligt i inlägget. Daniel kan du följa på Instagram här och Niclas finns på Twitter här under namnet @cyclingnico.

Vatten från barnpoolen ställer till det för UAE-teamet

Euskadi-Murias teambil crashar under rekognosceringen av lagtempot

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

???

Ett inlägg delat av Ciclismo Ignorante (@ciclismoignorante)

Cross is coming. Bor du i Stockholm så spana in Kompiscrossen för härliga träningstävlingar.

 

Följ oss på Instagram så har du chansen att vinna en Hide my Bell under den kommande veckan.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Från måndagens Skeppsholmens GP! ????Bilder från @happyride.se tagna av @lucamaraproduktion & @annategelmark

Ett inlägg delat av Cykelwebben.se (@cykelwebben)

 

Kommentera