Cykelwebbenpodden avsnitt 31 – Tillbakablick 2018, nya mål för 2019 och massor av annat.

Här kommmer vi med vårt 31:a avsnitt av Cykelwebbenpodden som blir en nyårsspecial och släpps på självaste nyårsafton. Vi passar på att summera cykelåret 2018 med att dela ut ett gäng priser. Både några riktigt ärofyllda och sen ett gäng lite mindre prestigefyllda. Vi fick även en rolig lyssnarfråga om vilka cykelprofiler vi vill ha vid vår nyårsmiddag som vi dyker ner i innan vi tar oss ann ett gäng andra lyssnarfrågor. Och misströsta inte, det blir självfallet ett prylsvep från Daniel samtidigt som vi lyckades få in ett litet litet avsnitt av #boomwatch trots att det inte hänt mycket på den fronten. 

Med risk för att vi ibland är tjatiga men om du är en regelbunden lyssnare av podden så kanske vi kan få be dig om att ta en titt på vår Patreon-sida där vi skriver några korta rader om hur just du kan bidra till en ännu bättre Cykelwebbenpodd! Du som lyssnare har möjlighet att stötta podden ekonomiskt och ge oss möjligheten att förverkliga några av våra storslagna planer. Det är inga stora summor utan det rör sig om några kronor varje avsnitt. Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag!

Länkar och annat finns som vanligt här nedanför. Daniel kan du följa på Instagram här och Niclas finns på Twitter här under namnet @cyclingnico.

Här nedan finner ni veckans avsnitt och under har ni som vanligt länkar till det vi snackat om:

Mario Cippoli har inte legat på latsidan efter pensioneringen

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Questo body ? ??

Ett inlägg delat av Mario Cipollini (@mario_cipollini)

CX-stjärnan van Aert och den gamle backhopparen

Årets kurva

Marianne Vos vinner damernas tävling i Vårgårda med en fantastisk kurva.

Årets mest spännande avslutning

Annemiek Van Vleuten vinner La Course by Tour de France för Anna van der Breggen.

Kalle Börjesson, sportdirektör i Ryska Posten har vinterbadat ihop 67 000 kr till Stockholms Stadsmission.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Dag 24/24 av ”Kalle vinterbadar för Stockholms Stadsmission” . Grande finale! Sista doppearedan! Vilken resa, vilket gäng, vilka fina människor det finns runt om en! Idag var det isvak på schemat och vilken uppslutning det blev. @speedosworldwide med @speedo_gonzales och @speedos.ingrosso, @boyinthebig, @bredrik, @joachimsoder och @josh_theb0ss ??? Familjen Wallin var med och peppade! Tack för att du står ut med alla galenskaper @wallinh. Peppen var total när vi fick byta brygga för att få hål i isen och sen ner i det iskalla vattnet. 10 min som var ett mål gick tyvärr inte, men jag tog nytt rekord i det nollgradiga vattnet med 7min idag! Riktigt roligt med alla klipp jag får på er som inte var på plats i Stockholm eller i närheten av Sickla idag, men som ändå hoppade i plurret för solidaritet! ❤️❤️❤️ . . Fantastiskt vad vi åstadkommit som sagt och förhoppningsvis får några fler en värdefull jul med hjälp av Stockholm stadsmission och denna insamling! Jag håller slussarna öppet för insamlingen dagen ut imorgon 25/12, ?? tusen tack ännu en gång! Jag önskar er härmed en riktigt god jul! ?????? . . . Tack för dessa 24 dagar. Hör av er när ni ska bada☺️, tills dess ?? . . Länk till insamlingen finns i bion! ? @mrjimmyhansen ?@alexanderbello och @wihk . . #vinterbadning #stockholmstadsmission #charity #foundraiser #vinterbad #mälaren #aftonbladet #stockholmdirekt #sickla #nacka #östersjön #studiomjuklyx #ryskaposten #svt #glögg #sverigestelevision #badaförtilia #stockholm #jul2018 #nymo #adventskalender #studiomjuklyx #advent #nymojul #kallt #kallbad #adventure #winterswimming #manångraraldrigettdopp #manångraraldrigettbad

Ett inlägg delat av @ batmansthlm

Årets mest sevärda etapp

Poddens kjelgris Bradley Wiggins i röda Adidas

Colnago i sammarbete med Adidas

Årets kramp

Filippo Pozzato vinner Milano – San Remo 2006 med en legendarisk spurt

Årets intervju med danska Cecilie Uttrup Ludwig efter damernas La Course by Le Tour de France

Kommentera