Cykelwebbenpodden avsnitt 27 – Crosstips från crosscoachen, lyssnarfrågor och massa annat

Cykelwebbenpodden avsnitt 27

Hösten rullar vidare och Cykelwebbenpoddens 27:e avsnitt är här. Bara tre kvar till trettio! Det blir mycket CX-snack som toppas med tips från coachen där podden tar hjälp av svenska mästaren i cykelcross, Martin Eriksson, som ger oss sina 3 bästa träningspass. Daniel levererar som alltid ett fullproppat prylsvep medan Niclas diskuterar framtiden för #boomwatch. Förutom detta blir det några djupdykningar i diverse ämnen och händelser innan avsnittet avslutas med ett gäng spännande lyssnarfrågor.

Med risk för att vi ibland är tjatiga men om du är en regelbunden lyssnare av podden så kanske vi kan få be dig om att ta en titt på vår Patreon-sida där vi skriver några korta rader om hur just du kan bidra till en ännu bättre Cykelwebbenpodd! Du som lyssnare har möjlighet att stötta podden ekonomiskt och ge oss möjligheten att förverkliga några av våra storslagna planer. Det är inga stora summor utan det rör sig om några kronor varje avsnitt. Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag!

Länkar och annat finns som vanligt här nedanför. Daniel kan du följa på Instagram här och Niclas finns på Twitter här under namnet @cyclingnico.

Här nedan finner ni veckans avsnitt och under har ni som vanligt länkar till det vi snackat om:

 

Silver-Emma Johanssons stipendium

Missa inte att ansök om eller nominera någon för Silver-Emmas stipendium för dig som utvecklar barn- och ungdomscyklingen i Sverige. Alla info om Silver-Emmas stipendium hittar du här på www.emmajohansson.com.

Tips från coachen är tillbaka – med svenska mästaren i cykelcross, Martin Eriksson

Kul att det här gamla segmentet gör comeback. Precis som vi sa i podden, missa inte att följa Martin Eriksson på Instagram under användernamnet @mrtnrksson.

 

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Dagens europamästerskap var ingen promenad i parken. #36 [o] @emillindgrens   Ett inlägg delat av Martin Eriksson (@mrtnrkssn)

Canyon släpper Gravelhoj i aluminium

Podden har tidigare snackat om det något annorlunda styret på Canyon gravelbike Grail. Nu kommer en alu-variant av hojen som både är snällare mot plånboken men som också har ett vanligt styre.

Canyon Grail ALOm du vill cykla Vättern med Skoda Cycling Team 2019 så håll utkik när ansökningen öppnar


Visa det här inlägget på Instagram

Den 12 november öppnar vi ansökan till Skoda Cycling Team 2019. Länk i bio

Ett inlägg delat av Skoda Cycling Team Sweden (@skodacyclingteam)

Intervju med Emilia Fahlin

Niclas pratade inledningsvis om en intervju med Emilia Fahlin, och denna obligatoriska läsning hittar ni här.

Kommentera